Ibanez TS9 40th

Med Ibanez TS940TH fejrer den japanske guitarproducent sin nu fire årtier gamle kultklassiker blandt overdrivene, som man næppe kan forestille sig fra Pedalboard uden. Den japansk-fremstillede jubilæumsudgave af TS9 tilbyder de velkendte lydegenskaber fra den ikoniske drive-pedal med et nuværende mellemtonespektrum og dets berømte vidtrækkende volumenreserver, som er klar til enhver sjov fra fyldig rengøring til high-gain lyden af moderne metal. Til sin 40-års fødselsdag har specialudgaven et slående rødt metalchassis i stedet for det sædvanlige frøgrønne kabinetdesign.

Ibanez Tubescreamer 40th Anniversary Limited Edition bringer dig den gennemprøvede, testede og alletiders klassiske Tubescreamer i et smukt, limited edition Ruby Red-hus for at fejre denne ikoniske pedalers 40-års fødselsdag!

Tubescreamer er nok den mest nyttige pedal en guitarist kunne eje. Det har et par forskellige anvendelser, der gør det vigtigt uanset din valgte genre. Som et overdrive har den et behageligt klip og snit, der tillader din guitar og forstærkeres iboende tone at forblive, samtidig med at den giver dem en tydelig 'kant'. TS9 anses for at være i den skarpere ende af tingene, lidt mere barsk end sige en TS808.

For resten er det en "klassiker" lavet i Japan model, som vi i kassen, som vi er vant til, finder den samme karakteristiske fodkontakt fra 9-serien (Buffered bypass) og dens tre kontroller (Drive, tone og niveau). Strømmen leveres af et 9 volt batteri eller en ekstern strømforsyning.

 

 

 

Klik her for mere information.