Line6

HX Guitar Processorer

Helix® Floor og Helix Rack er flagskibets i Helix-familien  af guitarprocessorer, der tilbyder utrolig kraft, fleksibilitet og kontrol. HX® Modeling bruger dual-DSP-behandling til at levere den nuancerede karakter, der findes i de originale klassikere, hvilket giver dig naturlig komprimering, modulering og honk på nogle modeller samt intens forstærkning og opbrud i andre.

Ikke alene lyder og føles HX®-modeller ægte, Helix Floor- og Helix Rack-processorer er omfattende mastercontrollere til dit guitarsystem med omfattende I/O, der giver en hidtil uset fleksibilitet til studiet og scenen. Berøringsfølsomme fodkontakter, brugerdefinerbare skriblerier og en stor farve-LCD gør brugeroplevelsen hurtigere og mere effektiv.

 

POD GO FAMILY


Guitarister og bassister, der søger den "best-in-class", i lette og ultra-bærbare pakker, finder den i POD® Go og POD Go Wireless amps og effektprocessorer. Med amps-, cap- og effektmodeller hentet fra den anerkendte HX®-familie af guitar- og effektprocessorer har de også enkle plug-and-play-grænseflader med store farveskærme, otte robuste fodkontakter og multifunktionspedaler i støbt aluminium. Plus, med dens indbyggede Relay® trådløse modtager og inkluderet Relay G10TII-sender, lader POD Go Wireless dig roame, hvor end din inspiration tager dig.

 • Best-in-class ydeevne
 • Enkel brugerflade med stort farvedisplay
 • Kompakt, ultra-bærbart, letvægtsdesign
 • Indbygget trådløs modtager og inkluderet G10TII sender (POD Go Wireless)

 Se mere her! 

HX Stomp XL


HX Stomp™ XL-amps og effektprocessoren leverer HX®-modellering i en pedal med otte kapacitive-touch-fodkontakter. Den kan kører op til otte behandlingsblokke samtidigt, og de tildelelige fodkontakter giver dig adgang til og kontrollerer disse blokke på kraftfulde måder.

 • HX Stomps kraft – nu med otte fodkontakter
 • Har den samme SHARC® DSP-chip og HX-modellering som Helix® processorer
 • Otte kapacitive-touch-fodkontakter med farvekodede LED-ringe
 • Polyfoniske tonehøjdeskiftende effekter i verdensklasse

 Se mere her! 

HX Stomp


For guitarister og bassister, der ønsker en professionel HX-modelleringsteknologi i en ultrakompakt pedal, tilbyder HX Stomp-guitarprocessoren mere end 300 Helix-amps, førerhuse og effekter i et design på størrelse med stompbox, der nemt passer i lommen på en koncert taske. Uanset om du foretrækker at spille gennem en traditionel forstærker-og-pedal opsætning, eller gå direkte på scenen eller i studiet, er HX Stomp på én gang en "super stompbox", den ideelle backup eller rejserig, en add-on tone expander, når den kombineres med andre modelbyggere og endda en multi-kanal lydgrænseflade.

 • 300+ HX amps, cabs, and effects – køre op til 6 samtidigt
 • Yderligere effekter fra M13®, M9®, M5®, DL4™, MM4™, FM4™ og DM4™
 • Kapacitive fodkontakter med farvekodede LCD-ringe
 • 4-kabel metode og re-amping tilslutning, stereo effekt loop

 Se mere her! 

HX EFFECTS


For guitarister, der foretrækker at bruge traditionelle forstærker- og pedalboard-opsætninger, byder HX Effects på 100+ Helix-effekter, samt snesevis af ældre lyde fra de anerkendte M-Series og Stompbox Modeler-pedaler - alt sammen i en kompakt og pedalboard-venlig multi-effekt pedal . Kør op til ni effekter på én gang. Rediger toner med et tryk på en finger ved hjælp af otte kapacitiv-følende fodkontakter. Og nyd en enorm dybde og ultra-lav støj takket være brancheførende dynamisk område plus analog og DSP bypass.

 

 • 100+ HX effects til dit pedalboard – køre op til 9 samtidigt
 • Yderligere effektbibliotek fra M13, M9, M5, DL4, MM4, FM4 og DM4
 • Kapacitive fodkontakter med farvekodede LCD-ringe
 • Fungerer som kommandocenter for hele din amp og pedal rig

 Se mere her! 

   
 
 
 

 Se butikkens aktuelle udvalg af Line 6 produkter her! 

 

 

Line 6 Updater

Hold dit Line 6-udstyr opdateret med de seneste opdateringer.

  GRATIS DOWNLOAD  

License Manager

Godkend og administrer dine købte Line 6-licenser.

 GRATIS DOWNLOAD