Martin Clinic

I forbindelse med de nye Martin guitarer vi har fået hjem afholder vi d. 21 maj fra kl. 19-21 en C. F. Martin Clinic.

Der vil være øl og sodavand på dagen og mulighed for at høre historien om C. F. Martin og deres forskellige guitarer. Oplægget vil blive afholdt af Ole A. Thomsen fra Akustikken.

Man vil også kunne se Kajsa Vala spille et par numre.

De fleste af guitarerne der vil være til stede på dagen kan man se lige her.

 

 

 

 

 

Nogle af de nye Martin guitarer vi har fået hjem inkluderer:

C.F.Martin D-35 Johnny Cash

Johnny Cashs måske mest foretrukne Martin-guitar (og han spillede mange) var en specialfremstillet D-35.

Martins første guitar med en poleret sort finish. Perfekt til "manden i sort", Cash spillede denne guitar på scenen i næsten 20 år.

Nu har Martin hyldet denne musikalske legende med en tæt faksimile af det specielle instrument: D-35 Johnny Cash Commemorative.

C.F.Martin D-28

Efter næsten et århundrede ved roret, og som arbejdshest for musiklegender som Hank Williams, The Beatles, Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan og mange mange flere, er Martins legendariske D-28 blevet nænsomt og kærligt forbedret. Den nye D-28 blander guitarens rige historie med Martins nyeste og mest omtalte innovationer. Den 184 år gamle guitarproducent har kombineret detaljer såsom open-gear stemmeskruer, aging toner, cremehvide bindings og en slagplade i Faux Tortoise med en ny halsprofil for at give den nye D-28’er vintage udtryk samtidig med at den føles og spiller som en moderne guitar.  D-28-entusiaster en moderne fornemmelse og en behagelig spilleroplevelse. Dækket er af massivt Sitkagran mens bund og sider er af massivt Indian Rosewood (Ostindisk Palisander).

C.F.Martin HD-28

”Reimagined Standard Series” fra C.F. Martin, viser firmaets perfekte balancegang mellem tradition og innovation. Martins flagskib, Standard-serien, har aldrig gennemgået en så markant forbedring igennem Martins 185 år stolte historie – og guitarerne spiller bedre end nogensinde før!

En moderne ”high-performance”-hals og ”forward-shifted scalloped”-bracing udgør nogle af de moderne forbedringer, der sammen med vintage-specifikationer, som de elegante åbne stemmeskruer eller den smukke og charmerende aging toner, gør guitaren til en ren lækkerbisken at spille på – og en fryd for øjet.

C.F.Martin D-28

C.F.Martin D-28

29.990,00 DKK
C.F.Martin HD-28

C.F.Martin HD-28

32.149,00 DKK