RØDE Microphones

RØDE Microphones - et unikt australsk ejet og drevet lydfirma. Fabrikken der har et samlet areal på over 10.200 Kvadratmeter, ligger i det smukke Sydney, kun 20 km vest for Sydneys centrum og lige i nærheden af hjemmet til OL i Sydney 2000.

På fabrikken har RØDE "state-of-the-art", invisteret for over 60 millioner dollars i præcisionsmaskiner og et internationalt team på mere end 250 mennesker på tværs af højtuddannede discipliner: elektronikteknik, industrielt design , teknisk teknik, robotteknologi, lyd- og akustikteknik, metalproduktion, værktøjsfremstilling, sprøjtestøbeteknologi, logistik, montage, kvalitetskontrol, økonomi, marketing og salg.

Ud over hovedkontoret i Sydney har RØDE kontorer i Los Angeles, New York, London, Hong Kong, Shenzhen og Seoul. De omfattende distributør og over 6000 butikker, udgør et netværk, hvor at RØDE-mikrofoner sælges i 117 lande – hvilket gør RØDE til en virkelig global virksomhed.

2017 markerede 50-året for moderselskabet Freedman Electronics' dannelse, en bemærkelsesværdig milepæl i moderne forretning. I dag er The Freedman Group hjemsted for RØDE Microphones, Aphex, Event Electronics og SoundField.technology,

 

Dominans på kameraet


I begyndelsen af 2000'erne udviklede RØDE verdens første kompakte shotgun-mikrofon til kameraet. RØDE VideoMic blev en bestseller i 2008, da DSLR-kameraer blev i stand til at producere video i biografkvalitet.

RØDEs omfattende udvalg af on-camera mikrofoner og tilbehør er noget af det bedste i verden af mikrofoner i kategorien. Ligesom NT2 i begyndelsen af 1990'erne var dette endnu et eksempel på, at RØDE gjorde lydprodukter i professionel kvalitet tilgængelige for en ny generation af skabere.

 


 

 


 

 

RØDE Download Central

 

Se butikkens aktuelle udvalg af RØDE produkter her!