Byt dine julegaver helt frem til d. 1. februar 2024

Vi kender alle sammen den fantastiske følelse af at have fundet den perfekte julegave til én, man elsker. At se smilet helt op til ørene og øjnene lyse helt op – alt sammen over din gave.

Hos Allround-musik har vi stor forståelse for den nervøsitet, der kan være ved at vælge den næsteeeen perfekte julegave, som ikke vækker de allerstørste jubelscener. Det skal du heldigvis ikke være bekymret for, når du handler hos Allround-musik. Vi har nemlig udvidet vores bytteret, så du trygt kan købe dine julegaver nu og bytte dem helt frem til d. 1. februar 2023.  Der er altså ingen grund til at være nervøs, er uheldet ude, kan du nemt benytte dig af vores udvidet bytteret.

Den udvidet bytteretur gælder alle køb foretaget fra d. 17. oktober til og med d. 24 december 2023.  Læs mere om bytteretten længere nede på siden.

Fortrydelsesret

Hvis du vil fortryde/returnere din handel inden for de første 14 dage, kan du gøre brug af fortrydelsesretten.
Hvis du fortryder edir køb, udløber fristen 14 dage fra bestillingsdagen.

Fortrydelsesretten gælder ikke for følgende varer:
· Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret.
· Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.

 

Hvis du ikke har modtaget dit produkt endnu og vil annullere din handel, så kontakt os på mail eller via telefon på 9785 5222

Du kan læse mere om fortrydelsesretten i vores handelsbetingelser.