Martin Highlights

 

 

 

C.F.Martin D-35 Johnny Cash

Johnny Cashs måske mest foretrukne Martin-guitar (og han spillede mange) var en specialfremstillet D-35.

Martins første guitar med en poleret sort finish. Perfekt til "manden i sort", Cash spillede denne guitar på scenen i næsten 20 år.

Nu har Martin hyldet denne musikalske legende med en tæt faksimile af det specielle instrument: D-35 Johnny Cash Commemorative.

C.F.Martin HD-28

”Reimagined Standard Series” fra C.F. Martin, viser firmaets perfekte balancegang mellem tradition og innovation. Martins flagskib, Standard-serien, har aldrig gennemgået en så markant forbedring igennem Martins 185 år stolte historie – og guitarerne spiller bedre end nogensinde før!

En moderne ”high-performance”-hals og ”forward-shifted scalloped”-bracing udgør nogle af de moderne forbedringer, der sammen med vintage-specifikationer, som de elegante åbne stemmeskruer eller den smukke og charmerende aging toner, gør guitaren til en ren lækkerbisken at spille på – og en fryd for øjet.

C.F.Martin D-28

Efter næsten et århundrede ved roret, og som arbejdshest for musiklegender som Hank Williams, The Beatles, Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan og mange mange flere, er Martins legendariske D-28 blevet nænsomt og kærligt forbedret. Den nye D-28 blander guitarens rige historie med Martins nyeste og mest omtalte innovationer. Den 184 år gamle guitarproducent har kombineret detaljer såsom open-gear stemmeskruer, aging toner, cremehvide bindings og en slagplade i Faux Tortoise med en ny halsprofil for at give den nye D-28’er vintage udtryk samtidig med at den føles og spiller som en moderne guitar.  D-28-entusiaster en moderne fornemmelse og en behagelig spilleroplevelse. Dækket er af massivt Sitkagran mens bund og sider er af massivt Indian Rosewood (Ostindisk Palisander).

C.F.Martin HD-28

C.F.Martin HD-28

32.149,00 DKK
C.F.Martin D-28

C.F.Martin D-28

29.990,00 DKK